VIRB® Ultra 30 med fäste med strömförsörjning

Produktnr: 204
5 099,00 kr
4 200,00 kr

Kan din actionkamera spela in på kommando? Det kan VIRB Ultra 30. Den här väderskyddade Ultra HD-actionkameran med fäste med strömförsörjning har röststyrning, så att du kan be kameran att starta, stoppa och komma ihåg. Det innebär fler handsfreeselfies medan du orädd tittar in i kameran – och enklare redigering när händelsen är över. Den är liten, väger nästan ingenting och den är redo att följa med på alla utmaningar eller äventyr, tack vare det medföljande väderbeständiga kamerahuset.

Stabiliserad Ultra-HD-video

Den här kameran, som är den bästa i sin klass, filmar videohändelser med upp till 4K/30 b/s, så att du kan visa alla äventyr med klara, tydliga detaljer. VIRB Ultra 30 har även 3-axlad bildstabilisering1, så oavsett om du seglar, fiskar, åker vattenskidor, cyklar eller kör i terräng på en motorcykel eller i en terrängbil blir filmerna inte skakiga.

Styr med rösten

Du behöver fortfarande kunna styra kameran när den är utom räckhåll, monterad på din styrpulpet, färdkamera eller hjälm när dina händer helt enkelt är upptagna med annat. Det är därför actionkameran VIRB Ultra 30 har funktioner för röststyrning2 med TrulyHandsfree-teknik från Sensory. Använd enkla kommandon som börja spela in eller ta en bild för att använda kameran utan händer. Du kan även be VIRB Ultra 30 att komma ihåg händelser. Då taggas videomaterialet så att det blir enkelt att hitta senare.

Upp till bevis

Din aktiva livsstil handlar om mer än bara video och ljud. Samla ihop relevanta prestationsdata med G-Metrix-teknik, inklusive fart, höjd, g-kraft och även puls.3 Den inbyggda Garmin-GPS:en (10 Hz) och andra sensorer registrerar automatiskt data så att du kan enkelt kan lägga till mätare och diagram ovanpå dina filmer för att bevisa hur långt, hur högt och hur snabbt du rörde dig. Andra kompatibla Garmin-sensorer och -enheter som plottrar och zūmo® kan paras ihop med din VIRB för att utöka kamerastyrningen och ge detaljerade, mätbara data som är skräddarsydda för din aktivitet.

Dela upplevelsen med livestreaming

Med den kostnadsfria Med VIRB® Mobile-appen är du bara en knapptryckning från att dela dina HD-filmer med den stora massan genom att livestreama på YouTube®.4 Du kan även använda programmet till att visa, redigera och dela videor som automatiskt framhäver de bästa ögonblicken i dina bilder. Använd G-Metrix-dataöverlagringar och dela sedan med vänner på sociala medier. Med programvaran VIRB® Edit får du ett lättanvänt redigeringsprogram med många funktioner där du kan skapa videor automatiskt, lägga till musik, klippa videoklipp, lägga in övergångar och finslipa ditt videomaterial.

Vår mest uppkopplade kamera hittills

När du inte sänder till resten av världen kan du ändå dra nytta av trådlös kapacitet genom att ansluta din VIRB Ultra 30 till VIRB Mobile-appen. Med den här kostnadsfria appen på din kompatibla smartphone eller surfplatta5 kan du förbereda den perfekta bilden, styra flera kameror, redigera och även dela filmer. Trådlös casting finns även med Miracast-aktiverade enheter såsom Roku® och andra.

Enkel användning

Vi gör det enklare än någonsin att fånga livets underbara ögonblick med actionkameran VIRB Ultra 30. Den ansluts enkelt till en 12 till 30 V-strömkälla, så att du inte alltid behöver förlita dig på batteri. På den ljusstarka LCD-pekskärmen i färg kan du se exakt vad som spelas in. Det intuitiva pekskärmen fungerar både i och utanför det medföljande väderbeständiga kamerahuset, och med hjälp av de enkla menyerna kan du enkelt justera inställningarna om det behövs. Slå på och av kameran med entrycksknappar, eller ta ett snabbt foto mitt under händelserna.

1Bildstabilisering gäller endast upp till 1440p/60 b/s eller 2,7K/30 b/s

2Röststyrning fungerar endast på engelska

3När den paras ihop med kompatibla Garmin-sensorer eller Garmin-enheter som har pulsmätning

4När den paras ihop med din kompatibla Apple®-enhet

5Kräver mobil enhet (säljs separat) med Bluetooth®-teknik. Kontrollera Garmin.com/virbapp för kompatibilitet

YouTube är ett registrerat varumärke som tillhör Google Inc. Apple är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Bluetooth-märket och logotypen är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc.

Utforska även dessa kategorier: Garmin Navigera, GARMIN Outdoor